Членовете на СЛРДСокол-1893 ще залесят района край водоема  на Звъничево.

...
Членовете на СЛРДСокол-1893 ще залесят района край водоема  на Звъничево.
Коментари Харесай

125 фиданки ще красят водоема край Звъничево

Членовете на СЛРД " Сокол-1893 " ще залесят региона край водоема  на Звъничево. Инициативата ще се организира на 31 март и е  по  случай 125-годишнина на  ловно-рибарско сдружение,заяви Андон Андонов, член на Управителния съвет. Осигурени са 125 дръвчета, колкото и години се навършват от основаването на пазарджишкото сдружение. 
Теренът към този момент е квалифициран и изравнен. На деня ще бъдат изкопани дупките и засадени фиданките. По този метод водоемът  ще се трансформира  в едно прелестно място за отдих и лов на риба. Ръководството на СЛРД " СОКОЛ 1893 " - Пазарджик кани своите членове, другари и всички искащи, да се включат интензивно в това мероприятие.

Пазарджишките ловци и рибари непрекъснато облагородяват и се грижат за стопанисвания от тях водоем Звъничево. Към средата на май той още веднъж ще бъде зарибен, добави още Андонов. 
Постоянно се провеждат и акции за разчистване. Последната беше  миналата есен. Тогава Ловци и  служители от регионалната администрация  заедно се включиха в акцията " Да почистим България дружно ". С чували в ръце екипът  направи оборка на водоема.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР